Veranda

Veranda’s, een meerwaarde voor je woning

 

Een veranda biedt het hele jaar door extra comfort, extra ruimte en vele andere mogelijkheden. Vergelijkbaar met een overdekt terras biedt het bescherming tegen direct zonlicht. Met een luifel geniet u van het directe zicht op uw tuin, ongeacht het seizoen.

BREID JE LEEFRUIMTE UIT

Lichtovergoten elegantie, optimale thermische isolatie en op maat gemaakte oplossingen voor uw persoonlijke droom van de wintertuin: architecten of vakwerkhuizen, voor elk idee bieden de Solarlux-producten de ideale oplossing. Hoogwaardige materialen zoals aluminium of hout / aluminium geven de serre zijn individuele uitstraling.

 

Dat is waarom we je veranda willen bouwen!

Onze klanten waarderen service, betrouwbaarheid, topkwaliteit en onze uitgebalanceerde prijs-kwaliteitverhouding als belangrijke hoekstenen van onze zakelijke relaties. Of het nu in de veranda is , met glazen gevels op grote schaal   of op  zolder . We gebruiken onze jarenlange ervaring als vensterbouwer graag in het voordeel van onze klanten. 


We hechten veel waarde aan down-to-earthness en persoonlijk contact. Of het nu op managementniveau is of op de bouwplaatsen. Als  Belgische Bedrijf,we zijn allemaal blij voor onze klanten en beantwoorden uw vragen snel en vakkundig. Laat ons u vrijblijvend adviseren voor uw volgende raamproject!


Van de veranda tot de lift-en-schuifdeuren: onze producten zijn gegarandeerd langdurig en boeiend mooi.

Onder dit motto bouwen we onze projecten en werken precies de ideeën van onze klanten. Ons team bestaat uit vele experts uit verschillende professionele beroepen. Van de architect tot de ontwerper, de glasmeesters tot de meest uiteenlopende bouwexperts, ze zijn er allemaal om langdurige en unieke projecten te creëren. Laat ons bijvoorbeeld uw persoonlijke,  unieke serre  plannen! Of geniet van maximale warmte en uitzicht met grote glazen gevels! Al onze producten zijn mooi qua ontwerp en de beste in kwaliteit.


Altijd trendy met onze mooie en praktische ontwerpen

Naast de best mogelijke kwalitatieve innovaties, zijn we altijd op zoek naar nieuwe trends. Vooral in serres of dakvensters veranderen de visuele vereisten van klanten van jaar tot jaar. De tijd gaat snel in onze branche en nieuwe trends moeten voortdurend worden gemonitord en opgenomen in het programma. Soms is het de klassieke of niet pejoratieve - "oude" optische factoren - die klanten overtuigen. 


Bespreek samen met ASSEA waarom je graag een veranda wil. Wil je dichterbij de tuin zitten, maar toch binnen en goed geïsoleerd? Dan is een leefveranda wellicht de oplossing. Heb je niet genoeg licht in je woning dan is dit snel opgelost met een lichtstraat. Vraag ons advies.