Evenementen agenda

Kom op een evenement van ASSEA bvba:

Ramen & Deuren, rolluiken, poorten, verandas,...


BATIBOUW 2020

U heeft op straat of op facebook onze opendeurdagen reeds zien paseren.


Wanneer:


NIEUWE OPENINGSUREN OP BATIBOUW

Openingsuren weekdagen: 12u tot 20u30
(tot 22u30 op donderdag 5 maart)

Openingsuren weekend: 10u tot 18u30


Ook NA BATIBOUW zullen de acties TOT eind MEI2020 geldig blijven, u kan ook onze showroom altijd vrijblijvend bezoeken na het maken van een afspraak, dit is ook mogelijk na 18h.


Wat hebben wij u te bieden?


- -35% korting

- ASSEA bvba zal u dan dezelfde aanbieding geven als tijdens BATIbouw, bekijk de " IK ZEG STOP folder " hieronder

WACHT NIET TE LANG EN BEKIJK ONZE ACTIES

Deze folder is tot eind december 2019 geldig, indien u op bezoek komt tijdens de opendeur dagen zal er ook een verassing bij zijn voor U, zodus , schrijf deze dagen in uw agenda, breng uw raammaten mee , u krijgt ter plaatsen uw GRATIS offerte !


ASSEA bvba zal discount acties uitvoeren, deze acties willen zeggen dat wij u een 5% goedkopere offerte voorleggen dan de goedkoopste offerte dat u heeft gekregen.


Wat bieden wij u:
- Op basis van uw offerte maken wij een offerte, komt onze duurder uit dan de concurrentie dan verbeteren we de prijs naar 5% goedkoper, is onze prijs reeds stukken goedkoper dan blijft de prijs uiteraard !


Wat mag u van ons verwachten?
- Plaatsingen en verkoop gebeurd onder 1 persoon, dat is de zaakvoerder, hij is aanwezig bij de verkoop, levering en plaatsing, de plaatsing gebeurd onder zijn leiding, loopt er iets mis dan word dit op de kortste tijd rechtgezet !

- Onze plaatsers zijn Vlaamstalige personen, wij plaatsen in de ganse BENELUX !


Wenst u een offerte, ga dan snel naar onze website en maak u zelf online de offerte, binnen de 24h kent u de prijs voor uw ramen en deuren. Ga nu naar www.assea.be !


Wacht niet te lang want wij nemen juist genoeg werk aan dat wij aankunnen, levertijd is vanaf 3 weken.

Wij zijn al meer dan 18 jaar op de markt, werk met kenners en geen beetweters !


U kan ook een offerte aanvragen op: www.prijsoffertesramen.be

ASSEA bvba ZAL TERUG AANWEZIG ZIJN OP DE IDEAAL WONEN TE LEUVEN


Men zegt dat Belgen met een baksteen in de maag worden geboren. Daar zit een kern van waarheid in, gezien het enorme succes van Ideaal Wonen in Huis en Tuin. Meer dan veertigduizend bezoekers komen ideeën opdoen tijdens deze beurs. Dit aantal groeit nog steeds mede dankzij het integreren van de tuinstanden. Sinds 10 jaar zijn tuinarchitecten, zwembadinstallateurs, plantenkwekers, tuin- en vijveraanleggers, producenten en handelaars van tuinbenodigdheden ruim vertegenwoordigd en vergroten ze de diversiteit van het aanbod.

ZOVEEL BEZOEKERS..

Wie bouw- of verbouwingsplannen heeft, of zijn woning wil herinrichten, kijkt uit naar deze beurs. Een veranda plaatsen, de garage vergroten, de badkamer vernieuwen, de tuin (her)aanleggen…. Wat je ook van plan bent, voor advies en info kan je altijd terecht op deze beurs. Het is voor de bezoekers de ideale plaats om prijs en kwaliteit te vergelijken.

GEZELLIGHEID TROEF

De hele beursoppervlakte beslaat maar liefst 13.000 m². Langsheen het traject kunnen de bezoekers genieten van een natje en een droogje. We doen er trouwens alles
aan om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. De ruime parkeergelegenheid vlakbij de Brabanthal, biedt plaats aan 950 wagens.

BEREIKBAARHEID IS ZEKER EEN PLUSPUNT

De Brabanthal is vanuit alle richtingen makkelijk te vinden. Afrit 23 van de autosnelweg Brussel-Luik (E40) ligt op amper 500 m van het beursterrein. Ook vanuit Leuven is Ideaal Wonen snel bereikbaar met de wagen, per fi ets of met het openbaar vervoer.

12.000 m2 aan ideeën

Maak kennis met de nieuwigheden op de markt

Profiteer van de aantrekkelijke prijzen

Nocturne: Vrijdag 27 maart van 14 tot 22 uur, met vanaf 18 tot 22 uur
bubbels en hapjes aan de ingang.


Vraag GRATIS inkomkaarten aan ASSEA bvba


Binnenkort zijn deze HIER ook GRATIS te downloaden.