ALU - Easy

U heeft de keuze uit 5-verschillende raamprofielen

SO EASY:2 type-moderne raamprofielen

SO EASY: TYPE SETH

De Seth-ontwerpklasse vertegenwoordigt een minimalistisch ontwerp dat geschikt is voor elke omgeving en stijl van constructie. Het heeft rechthoekige lijnen en lage kijkhoeken. Het frame en de vleugel zijn van de buitenkant in één vlak gemaakt. Verborgen scharnieren bij de standaardmontage.

SO EASY: TYPE HAPI

Grade Hapi's Designer gadget , die ligt in de zogenaamde "verborgen" vleugel, die naar de mening van de buitenkant visueel de vleugel verbergt. De Hapi-klasse heeft ook een lage kijkhoogte. Verborgen scharnieren bij de standaardmontage.

SO EASY: 3 type-steellook raamprofielen

SO EASY: TYPE CHEPRI

De designklasse Chepri voldoet aan de eisen van de rustiekevensterstijl. Het wordt gebruikt om de uitstraling van historische gebouwen te behouden waar de vierkante lijnen storend zouden zijn. Verborgen montage bij standaardmontage.

SO EASY: TYPE MUTE

Extravagante Mute Class voor diegenen die een verschil willen maken. De vleugel bevat een interessant designstuk van buiten dat een geheel andere uitstraling geeft aan de aluminium ramen. Verborgen montage bij standaardmontage.

SO EASY: TYPE AMON

De Amon-klasse wordt gebruikt om het uiterlijk van houten ramen te vervangen . Bijvoorbeeld in verschillende historische gebouwen waar het noodzakelijk is om het oorspronkelijke ontwerp te behouden. Verborgen montage bij standaardmontage.

Aluminium ramen SO EASY zijn innovatief aan elke kant.

Dit zijn de nieuwste, warmste en meest moderne aluminium ramen in ons assortiment. Aluminium ramen SO EASY zijn ontworpen volgens de nieuwste regelgeving, vervaardigd met innovatieve technologie. Profiel bestaat uit twee gesloten aluminium Profilma geassocieerd brede scheidingsstroken van ABS materiaal met geïntegreerde gepatenteerde foamvoering dat de passage koude verhindert aan de binnenzijde van het profiel. ZEER GEMAKKELIJKE ramen en glazen wanden realiseren extreem lage warmteoverdrachtscoëfficiënten en voldoen aan strenge thermische beschermingseisen voor gebouwen.

Wij kunnen u van SO EASY 5-nieuwe raamprofielen aanbieden, van moderne naar rustieke steellook uitstraling. 

Passieve standaard aluminium ramen met verborgen smeedwerk.

 

Bij de ramen van SO EASY met drievoudige beglazing  is extreme niveaus warmtegeleidingscoëfficiënt van ramen die overeenkomen met de bereikte eisen voor passief woningen . Het voldoet natuurlijk dan ook aan de lage-energie-woningen, omdat het bereiken van een lage Uw-waarden zelfs bij kleine ramen, door middel van verborgen scharnieren .


Technische parameters van aluminium ramen ZO GEMAKKELIJK


Thermische isolatie-eigenschappen - EN 10077 - Uf> 0,81  W / m2 

Ramenmaat 1230x1480mm Uw> 0,60 W / m2K


Beslag - verborgen scharnieren 

Bouwdiepte - 88 mm frame / vleugel 97 mm 

Luchtdoorlatendheid - EN 12207 - Klasse 4 

Waterdichtheid - E2250Pa 

Windbestendigheid - EN 12211 - C1 - C4 

Bedienkracht - EN 13115, EN 12046-1 - klasse 1 

Last 80 kg - EN 13115 - class 4 

Effecten - EN 13049 - klasse 3-5 

Geluidsisolatie - ISO140-3 NL, NL ISO717-1 - 49 (-2 -5) dB 

Weerstand tegen inbraak - NEN 5096 / A1 EN 1627 - Deel 2

Download onze SoEasy Folder